Minggu, 18 September 2011


 Syi'ir Gus Dur / Syi'ir Tanpo Waton


File Name : SYI'IR GUSDUR_edit by zhafran
File Size: 10,65 Mb
Bit Rate : 128 kbps
Total Time : 11:21
Download Syi'ir Gus Dur.mp3
Teks  Lirics :

Ngawiti ingsun
nglaras syi'iran....
kelawan muji
maring Pengeiran..

kang paring rohmat
lan kenikmatan
rino... wengine....
tanpo pitungan...  ------  2x



duh bolo konco
prio... wanito...
ojo mung ngaji
syari'at bloko...

nggur pinter ndongeng
nulis lan moco
tembe... mburine...
bakal... sangsoro...------- 2x



akeh kang apal
Qur'an Hadist-e...
seneng ngfirke
marang liyane

kafire dewe
gak digatek ke
yen isih kotor
ati akale...---------- 2x



Gampang kabujuk
nafsu angkoro...
ing pepaese
gebyare ndunyo...

iri lan meri
sugihe tonggo...
mulo.. atine...
peteng lan nisto... ------- 2x



ayo sedulur
jo nglalekake
wajibe ngaji
sak pranatane...

nggo ngandelake
iman tauhid e...
baguse sangu...
mulyo matine... -------- 2x



kang aran sholeh
bagus atine
kerono mapan
sari ngilmune

laku toreqot
lan ma'rifat e...
ugo haqeqot...
manjing rasane... ---------- 2x



Alqur'an Qodim
wahyu minulyo
tanpo tinulis
iso diwoco

iku wejangan
guru waskitho
den tancepake
ing njero dhodho... ------------ 2x




kumantil ati
lan... pikiran...
mrasuk ing badan
kabeh jeroan

mukjizat Rosul
dadi pedoman
minongko dalan...
manjinge iman... ------------ 2x




kelawan Alloh
kang moho suci
kudu rangkulan
rino lan wengi

di tirakati di riyadlohi
dzikir lan suluk...
jo nganti lali... ------------ 2x




uripe ayem
rumongso aman...
dunung e roso...
tondo yen iman...

sabar narimo
najan pas-pasan
kabeh tinakdir
saking Pengeiran




kelawan konco
dulur lan tonggo
kang podho rukun
ojo gae sio..

iku sunah e
Rosul kang mulyo
Nabi Muhammad
panutan kito... ----------- 2x




ayo nglakoni
sekabehane
Alloh kang bakal
ngangkat drajat e...

senajan asor
toto dhohir e
ananging mulyo...
maqom drajat e.... ------------ 2x




Lamun palastro
ing pungkasane
ora kesasar
roh lan sukmane...

den gadhang Alloh
swargo manggone
utuh mayite...
ugo ulese...  ------------- 2x

29 komentar:

Mansur di cibubur mengatakan...

Ane salut sama blog ini..... Downloadnya ga pake berbelit belit..... Tau tau langsung ke unduh...... Makasih gan..... :D

Anwar Faizin mengatakan...

Maturnuwun gan...

Anwar Faizin mengatakan...

Maturnuwun gan...

Dwi Cndra mengatakan...

Mtur suwun tnpa zuza2 dwonload te boz

Hery Purwanto mengatakan...

Yoi bener...sya juga sampe kaget begitu klick langsung download...mantap

ibnu anwar mengatakan...

Semoga blog ini membawa kemanfaatan bagi umat

ibnu anwar mengatakan...

Semoga blog ini membawa kemanfaatan bagi umat

Kitchen-wood mengatakan...

Alhamdulillah cepet gak ribet langsung sabet

E.I Sapoetra St.Mt mengatakan...

Maturnuwun mas. Barakallah

E.I Sapoetra St.Mt mengatakan...

Maturnuwun mas. Barakallah

arif budi mengatakan...

Swon pakde....

Mochamad Choirul mengatakan...

Maturnuwon sanget mas :)

tibiame ku mengatakan...

Yo siip lh

iyan fauzi mengatakan...

Alhamdulillah..

iyan fauzi mengatakan...

Alhamdulillah..

@ssyaif mengatakan...

Syukron

sofyan nasrulloh mengatakan...

Maturnuwun sanget..

Rijal Alghoib mengatakan...

شكرا

dedi soded mengatakan...

Semoga menjadi berkah,amiin

Asrofi Ma'ruf mengatakan...

Matur nuwun lur..

bit kedungiyom mengatakan...

Mantap.

Djoko tawfiq Ashiddiqie mengatakan...

Alhamdulillah jazakumulloh

Djoko tawfiq Ashiddiqie mengatakan...

Alhamdulillah jazakumulloh

Abiraya mengatakan...

Subhannalloh alhamdulillah ...sukses selalu sedulur ...

Abiraya mengatakan...

Subhannalloh alhamdulillah ...sukses selalu sedulur ...

Unknown mengatakan...

Terimakasih..

Berlian Berliano mengatakan...

Terimakasih..

Budi Santoso rigan mengatakan...

Manteppp...

Unknown mengatakan...

Subhanallah... Semoga menjadi berkah berlimpah....amin..

Terhubung via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner